miércoles, 20 de abril de 2016

4. La tecnologia des de 1915 fins als nostre dies

En el segle XX, els avanços científics i tecnològics varen ocurrir de forma vertiginosa i un darrere l'altre, transformà la societat en la del nostres dies.

Televisió

Una gran novetat des de la seva invenció a finals dels 40 i es popularitzà ràpidament. Avui en dia,el LCD i els televisions de plasma, estan substituïnt els televisors en gran medida.







L'arribada de l'electricitat

La il·luminación artificial va modificar la duració i la distribució horaria de les activitats, tant individuals com socials, els processos industrials, el transport i les telecomunicacions.



La conquista de l'espai

A l'any 1969 l'home arribà a la Lluna. Aquest fet dòna lloc amb el començament d'un camp d'inagotables i deslumbrants investigacione per a les ciències.










El desenvolupament de l'electrònica

Gràcies als avenços en electricitat es va començar a desenvolupar l'electrònica. El diodo va ser el primer component electrònic descobert.






La biotecnologia

Un enorme avanç especialment a l'àmbit de la genètica i sus aplicacions en medicina. L'ovella Dolly es resultat de tot això.






World Wide Web (WWW)

És un sistema de documents de hipertexte el qual es pot accedir a travès d'Internet i va ser un del més grans invents del S. XX.Gràcies a la WWW, es pot accedir a Internet des de totes parts i avui, des de qualsevol dispositiu amb accès a internet.

No hay comentarios:

Publicar un comentario